IMG_8767.jpg

MAGISKE MØDER-GENFORENING I DET FRI

"Magiske Møder - Genforening i det fri" er 3 timers lækkerhed i naturen.

Her kan du møde op som du er og møde andre skønne ligesindede kvinder

Kære kvinde

Naturen og fællesskabet kalder. 

 

Bladene er sprunget ud, blomsterne spirer og solen skinner. Kan I mærke det?

Det kan vi. Og det vil vi fejre ved at invitere til “Magiske Møder - Genforening i det fri”.
En kvindecirkel under åben himmel med bålet i midten, hjerterne åbne og facaderne sænkede.

 

Søndag d. 13. juni kl. 14-17 

Ved shelteren på Vestereng i Aarhus. 

 

Joan Mala og Liv Nora har faciliteret kvindecirklerne “Magiske Møder” siden Januar 2020. I lange perioder har vi været nødsaget til kun at mødes via skærme, men nu er vi klar til vores første fysiske cirkel i 2021. Derfor kalder vi den “genforening”, da det er en følelse af at vi træder tilbage ud i det fysiske fællesskab efter lang tids pause. 

 

Vores intention med kvindecirklen er, at etablere et trygt fællesskab, hvor du kan møde op som den du er og mærke det, der lever i dig. Der vil være massere af tid og rum til, at du kan dele, hvad du har på hjerte, samt høre hvad de andre kvinder kommer med. Når vi tør stille os sårbart frem, opstår der den fineste følelse af samhørighed, da vi opdager at vi har så meget tilfælles og at vi ikke er alene. 

 

Du vil igennem cirklen blive guidet i meditationer og øvelser, som styrker kontakten med dig selv, naturen og de kvinder du sidder i cirkel med. Derudover ønsker vi at skabe et rum hvor vi kan mødes på kryds og tværs, og lære hinanden at kende. Så hvis du længes efter hjerterelationer med kvinder, der som dig, er nysgerrige på personlig udvikling og spiritualitet, er dette cirklen for dig. 

Kort sagt, så får du: 

 

 • 3 timer med fællesskab, fordybelse og nærvær

 • Meditationer og øvelser til at mærke nærvær med dig selv, naturen og de andre kvinder

 • Et trygt rum, hvor du kan være alt, hvad du er

 • Mulighed for at danne nye relationer

 • Natur, fællesskab og bål

 • The og snacks. 

 • Følelsen af samhørighed og autentisk fællesskab

 

Hvor og hvordan foregår det?

Vi mødes ved shelteren på Vestereng  Aarhus. Her starter vi og går sammen til en lille lysning i skoven, hvor cirklen foregår. Du skal medbringe en notesbog, noget at skrive med og et tæppe til at sidde/ligge på. 


 

Synes du det lyder lige så fantastisk som vi gør, og ønsker du en plads i cirklen? 

Så kan du snuppe din plads via linket. Det koster 333 kr at deltage og vi har plads til 10 skønne kvinder om bålet. 

Lidt om os: 

 

Magiske Møder: 

Vi, Joan og Liv Nora, startede kvindecirklerne “Magiske Møder” i Januar 2020. Konceptet opstod med inspiration i vores eget første magiske møde. Vi mødte hinanden på forløbet “Love Leader Gendannelsen”. Vi kendte ikke hinanden fra før, men rammerne var sat til at mødes uden filter. Det blev startskuddet til et dybt venskab og senere til “Magiske Møder”. Vi ønsker nemlig at skabe et rum, hvor andre kvinder kan mødes hjerte til hjerte, som vi selv oplevede det. Vi startede hjemme i Liv Noras lejlighed, hvor vi holdt de første cirkler. Siden er vi flyttet til et lokale i Aarhus. Hver cirkel har bestået af forskellige kvinder, med forskellige baggrunde og alder, fælles for dem er lysten til at møde op autentisk, sårbart og kærligt. Ved hver cirkel oplever vi en dyb fællesskabsfølelse, rummelighed og kærlighed kvinderne imellem. 

 

Om Liv Nora:

Mit navn er Liv Nora og min passion er at støtte dig i at komme i kontakt med dit indre og skabe rum for fællesskab, følelser og nærvær. Jeg kan noget med ord, det vil du opdage, når jeg i de Magiske Møder guider dig i visualiseringer og meditationer. Jeg er en vestjyde med rødderne dybt plantet i den jyske muld og med drømme, der skyder mod himlen. Oprindeligt er jeg uddannet socialpædagog, og har de seneste år taget uddannelser indenfor mindfulness, coaching og bevægelse. Når jeg ikke faciliterer Magiske Møder arbejder jeg på en efterskole. Jeg glæder mig helt vildt til dette Magiske Møde og til at sidde i cirkel med jer der skal med. 

Læs mere om Liv Nora på www.livnora.dk

 

Om Joan:

Jeg hedder Joan, er 36 år og vil beskrive mig selv som en kreativ sjæl, der elsker alt hvad der har med udtryk, spiritualitet, musik og sårbarhed at gøre. Jeg er uddannet sangerinde, sanglærer og har derudover uddannelser inden for scenekunst, selvudvikling og teater. Jeg brænder for livet i sin helhed, for frigørelse af stagneret energi, for kreativitet, leg og modet til at være med tingene som de er. Jeg har været på min egen indre rejse i mange år, og elsker at lære nyt.

Jeg glæder mig sååå meget til, sammen at træde ind i dette magiske kraftfelt af en cirkel! 

 

Det med småt:

Covid-19:

Vi sørger selvfølgeligt for at overholde alle de gældende restriktioner, derfor vil der være god afstand imellem siddepladserne og sprit tilgængeligt. Snacks og drikkevarer vil serveres forsvarligt. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du er til cirkel hos Magiske Møder. 

Tilmelding er bindende

Tilmeldingen er bindende og din billet kan ikke refunderes hvis du imod forventning skulle blive forhindret i at være med. Du er dog velkommen til at give/sælge din billet videre til en anden interesseret kvinde. Giv os da besked så vi ved hvem vi bliver.

Skulle cirklen bliver aflyst fra vores side, fx pga. for dårligt vejr, får du refunderet det fulde beløb!

 

Vi glæder os til at møde dig!!

20210506_094959.jpg
 • Instagram Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Facebook Social Icon