Liv Nora og Joan.png

MAGISKE MØDER

Kære Kvinde: 

Det er tid til connection, sårbarhed og magi. Tag med på rejsen ind i det fineste feminine fællesskab og oplev magien blomstre.  

 

I en hverdag med travlhed og mange gøremål, kan det være svært at finde roen til at mærke ind i sig selv. Og er du en hjertekvinde i en hektisk verden, kan det føles ensomt. Det kender vi alt til. Derfor ønsker vi at skabe et rum, hvor du kan møde op med alt, hvad du er og mødes med andre kvinder med samme ønske om at være en del af et fællesskab.

 

Derfor inviterer vi, Joan og Liv Nora, til Magiske Møder: Månedlige kvindecirkler i Aarhus. Der vil være forskellige temaer fra gang til gang, men cirklerne vil altid indeholde tid til delinger, fordybelse og forskellige øvelser. Du kan komme med hver gang eller blot deltage når det giver mening for dig. 

 

Vi ønsker at skabe et rum, hvor du kan komme, ligegyldigt, hvilken erfaring du har: Måske har du aldrig hørt om en kvindecirkel, måske har du været til det 100 gange. Måske har du aldrig mediteret, måske gør du det hver dag. Det vigtigste er blot, at du er nysgerrig på at møde andre kvinder som dig, hjerte til hjerte. 

Holy moly, jeg skal med! Stik mig detaljerne? 

Første Magiske Møde foregår søndag d. 12. Januar kl 15-17 hjemme hos Liv Nora i Risskov, Aarhus. Her tager vi hul på møderne med ceremoniel kakao, hjertedelinger og øvelser som som skaber connection indadtil og til de andre kvinder i cirklen. 

 

Magisk intropris er 150 kr. Og du har den fabelagtige mulighed, at hvis du deltager i denne første cirkel, vil du få 50% rabat, på alle de kommende Magiske Møder i resten af 2020.

Du snupper din plads i cirklen ved at Mobilepaye 150 kr. til 20 89 78 16. Skriv “Magiske Møder” i kommentarfeltet ved overførsel. Der er plads til 8 kærlige kvinder i cirklen. 

 

Wauw hvor fantastisk, men hvem er I egentlig? 

Vi mødte hinanden på Loveleader Gendannelsen, en uddannelse der gav os redskaber til at lede med kærlighed og gå ud i livet med hjertet forrest. Her har vi fået en masse redskaber, som vi vil elske at dele med jer, samt alt det guld vi allerede har i rygsækken og hjertet. 

 

Liv Nora er en hjertekvinde med rødderne dybt forankret i den jyske muld og drømme der skyder mod himlen. Hun har netop åbnet sin hjertebix heartconnections, hvor hendes mission er at skabe mere forbundethed i denne verden. 

Liv Nora er uddannet pædagog, coach, mindfulnessinstruktør med mere. En af hendes genizoner er at holde space - altså at facilitere fællesskaber og events, derfor glæder hun sig enormt meget til at være med til at opstarte Magiske Møder i Aarhus. 

Læs mere om Liv Nora på www.heartconnections.dk
 

Joan Mala er en kreativ sjæl, som elsker alt, hvad der har med udtryk, spiritualitet, musik og sårbarhed at gøre.

Hun er uddannet sangerinde og sanglærer og har desuden taget uddannelser/kurser i drama, fysisk teater, circlesongs, fortolkning og scenekust.
Udover at have flere års erfaring som sangunderviser, har Joan også selv været på en indre rejse de sidste 16 år og glæder sig til at dele alt det guld, hun har samlet sammen igennem årene.

Vi GLÆDER os til at se DIG!

Lige præcist dig, med alt hvad du er. Har du spørgsmål til cirklerne eller er du i tvivl om det er noget for dig, er du meget velkommen til at skrive til os.

livnora@heartconnections.dk

joanmala@outlook.com

 

  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon