20191128140718_IMG_9664.jpg

MAGISKE MØDER-Selvkærligt Efterår

"In a society that says “put yourself last” self-love and self-acceptance are almost revolutionary. Self-care is not a disregard for others' needs. It is extending the same concern and empathy for your needs that you offer others" ~Brene Brown

Efteråret er her🍂

Og med det kommer ofte behovet for hvile, selvomsorg og nærvær. 

Træerne smider sine blade og gør sig klar til at overvintre. På samme måde mærker du måske behovet for at sætte tempoet ned, pakke dig ind i tæpper og passe på dig selv. 

Efteråret inviterer os til at kigge indad og mærke, hvad der skal med videre og hvad vi er klar til at slippe. 
Hvor løber du for hurtigt i dit liv og hvordan passer du på dig selv? 

Verden kan synes meget kaotisk i denne tid og flere af os vil opleve overvældelse når vi forsøger at forholde os til den.
Lige netop derfor er det så vigtigt at tage sig tiden til at mærke ind. 
Kun fra et fyldt bæger kan du være noget for dig selv og for andre.

Derfor inviterer vi dig til Magisk Møde med temaet selvkærligt efterår. Du får et selvkærligt pusterum, hvor du har mulighed for at slippe hverdagen for en stund og lade dig selv helt op.

Du får:

🍂2,5 time til DIG
🍂Nærvær og ro
🍂Varme tæpper og dyb afslapning
🍂Kærlig Kontakt og hjerter der lytter
🍂Varm te og sharing i en cirkel af kvinder

Magiske Møder: 
Magiske møder er kvindecirkler i Aarhus. Joan Mala og Liv Nora faciliterer disse kvindecirkler, der er skabt med intentionen om et fællesskab, hvor du kan møde op med alt, hvad du er. Magiske Møder er til dig som ønsker, at møde andre kvinder fra et åbent og kærligt sted. Du kan komme hver gang eller blot, når det passer dig. Du tilmelder dig en cirkel ad gangen. Samtidig får du adgang til vores online Magiske Møde fællesskab på facebook, hvor du bla. kan connecte med de kvinder du har mødt i cirklen. 

Det kræver ingen forudsætninger at deltage - Måske har du aldrig hørt om en kvindecirkel, måske har du prøvet det flere gange. Det vigtigste er blot, at du er nysgerrig på at møde andre kvinder hjerte til hjerte. 

Hvor og hvordan: 

Vi er rykket i nye lokaler og glæder os SÅ meget til at kunne byde dig indenfor i "Studiet" på Mejlgade 47. 

Det koster 300 kr. at være med.

Du melder dig til ved at overføre beløbet via mobilepay til 20897816 og skriver "magiske møder + din e-mail" i overførslen. 

Vi har plads til 10 skønne kvinder i cirklen. 

Vi glæder os helt vildt til at se jer. <3 

Lidt om os: 

Liv Nora er en kvinde med rødderne dybt forankret i den jyske muld og drømme der skyder mod himlen. Hendes mission er at støtte andre i at finde tilbage til deres kerne og skabe det liv de drømmer om. Liv Nora er uddannet pædagog, coach, mindfulnessinstruktør med mere. En af hendes genizoner er at holde space - altså at facilitere fællesskaber, events og 1:1 sessioner. 

 

Joan er en kreativ sjæl, som elsker alt, hvad der har med udtryk, spiritualitet, musik og sårbarhed at gøre.
Hun er uddannet sangerinde og sanglærer og har uddannelser indenfor scenekunst og teater. Udover at have flere års erfaring som sangunderviser,har Joan også selv været på en indre rejse de sidste 16 år og glæder sig til at dele alt det guld, hun har samlet sammen igennem årene.


***OBS: 
Er du forhindret i at komme, er du velkommen til at sælge eller give din billet videre til en anden kvinde. I det tilfælde ønsker vi besked om, hvem der kommer i stedet. Vi refunderer ikke beløbet.

  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon