Magiske_Møder_grounding.png

MAGISKE MØDER-Grounding

Kære kvinde - lad os slå rødder

Vi slår dørene op for endnu et magisk møde, denne gang med tema. Trommehvirvel…

GROUNDING

For at kunne leve et liv i overensstemmelse med vores sjæl, er vi nødt til at forholde os til grounding.

Jordforbindelsen er nemlig forudsætningen for, at vi kan stå stærkt i os selv, så vi kan mærke vores drømme og behov.

Vi havde begge to en vis forståelse for grounding, da vi startede på Love Leader i maj sidste år, men at rejsen ned i vores rødder skulle være så altafgørende havde vi ikke forudset.

Hvis vi vil vise verden, hvem vi er, med alt hvad vi er, må vi styrke vores rødder. Så kan vi føle os trygge i os selv og gå ud i verden med hjertet forrest. For os at se er det, det første skridt mod et liv i balance med sig selv.

På dette Magiske Møde vil vi derfor dykke ned i grounding. Måske kender du en masse til det fra tidligere, måske er det første gang du hører om det. Ligegyldigt hvad vil du gå fra mødet med en styrket jordforbindelse og redskaber til at styrke den i din hverdag.

Cirklen vil indeholde:

🌱Viden om, hvordan vi skaber et sundt fundament for det liv vi drømmer om at skabe.

🌱Øvelser som vil guide dig til at føle dig tryg i din krop og styrke din connection til dine rødder/dit rodchakra.

🌱Mulighed for at connecte hjerte til hjerte med andre kvinder, samt mærke hvilken betydning fællesskab har for din grounding.

Det der grounding, det lyder spændende Hvor og hvornår foregår det?
“Magisk Møde - Lad os slå rødder” foregår søndag d. 9 Februar kl 15-17 hjemme hos Liv Nora i Risskov.

Fantastisk, hvordan kommer jeg med?
Magisk intropris er 150 kr. Du snupper din plads i cirklen ved at Mobilepaye 150 kr. til 20 89 78 16. Skriv “Magiske Møder + din e-mail” i kommentarfeltet ved overførsel. Der er plads til 8 kærlige kvinder i cirklen.

Lidt om os:
Vi mødte hinanden på Loveleader Gendannelsen, en uddannelse der gav os redskaber til at lede med kærlighed og gå ud i livet med hjertet forrest. Her har vi fået en masse redskaber, som vi vil elske at dele med jer, samt alt det guld vi allerede har i rygsækken og hjertet.

Liv Nora er en hjertekvinde med rødderne dybt forankret i den jyske muld og drømme der skyder mod himlen. Hun har netop åbnet sin hjertebix heartconnections, hvor hendes mission er at skabe mere forbundethed i denne verden.
Liv Nora er uddannet pædagog, coach, mindfulnessinstruktør med mere. En af hendes genizoner er at holde space - altså at facilitere fællesskaber og events, derfor glæder hun sig enormt meget til at være med til at skabe Magiske Møder i Aarhus

Joan Mala er en kreativ sjæl, som elsker alt, hvad der har med udtryk, spiritualitet, musik og sårbarhed at gøre.
Hun er uddannet sangerinde og sanglærer og har uddannelser indenfor scenekunst og teater. Udover at have flere års erfaring som sangunderviser,har Joan også selv været på en indre rejse de sidste 16 år og glæder sig til at dele alt det guld, hun har samlet sammen igennem årene.


OBS: Har du købt billet men er forhindret i at deltage, er du velkommen til at sælge eller give den videre til en anden kvinde. Giv os da besked, så vi ved hvem der sidder med i cirklen.
Vi refunderer ikke beløbet.

 

  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon