20200214_132509.png

MAGISKE MØDER-Feminin Power

Kære kvinde,

Vi mødes d. 8. Marts for at dykke ned i emnet Feminin Power❤💎

 

Feminin og maskulin energi er en del af os alle og er ikke begrænset til køn, men da dette er en kvindecirkel vil vi fokusere på hvordan vi som kvinder skaber plads til vores indre Feminine aspekt. Den feminine power har igennem mange år været skubbet væk, undertrykt og er nu ved at opblomstre og genopstå på ny i samfundet🌻

Feminine fællesskaber er bl.a. et ydre udtryk for dette.

 

Når vi reclaimer sider af os selv som har været lukket ned er det meget givende at dele processen med andre som er i samme proces, derfor vil vi til denne cirkel lægge stor vægt på delinger.

At hver kvinde får tid og ro til at dele det der er på deres hjerte.

Vi vil mærke ind i hvordan vi kommer i kontakt med vores intuition, hvordan vores indre verden kommunikerer med os hver især og hvordan vi finder modet til at følge den intuitive stemme og kraft fra vores indre.

 

Som en special feature vil vi også lægge vægt på feminin nydelse og sansning med en lækker feminin treat til cirklen❤

 

Til disse Magiske Møder er du velkommen lige som du er! Der skal ikke præsteres eller opnås et bestemt resultat.

Vi ønsker at skabe en ramme hvor vi som kvinder kan mødes og dele det der rør sig i os uden at noget skal fixes eller reddes. Vi ved at hver kvinde kommer med sin egen helt unikke energi og gave til den her verden.

Du er velkommen som hele dig❤

 

Det lyder SÅ magisk, hvornår er det?

Magisk Møde - Feminin Magi foregår søndag d. 8 Marts kl 15-17 hjemme hos Liv Nora i Risskov.

 

Fantastisk, hvordan kommer jeg med?

Magisk intropris er 150 kr. Du snupper din plads i cirklen ved at Mobilepaye 150 kr. til 20 89 78 16. Skriv “Magiske Møder + din e-mail” i kommentarfeltet ved overførsel. Der er plads til 8 kærlige kvinder i cirklen.

 

Lidt om os:

Vi mødte hinanden på Loveleader Gendannelsen, en uddannelse der gav os redskaber til at lede med kærlighed og gå ud i livet med hjertet forrest. Her har vi fået en masse redskaber, som vi vil elske at dele med jer, samt alt det guld vi allerede har i rygsækken og hjertet.

 

Liv Nora er en hjertekvinde med rødderne dybt forankret i den jyske muld og drømme der skyder mod himlen. Hun har netop åbnet sin hjertebix heartconnections, hvor hendes mission er at skabe mere forbundethed i denne verden.

Liv Nora er uddannet pædagog, coach, mindfulnessinstruktør med mere. En af hendes genizoner er at holde space - altså at facilitere fællesskaber og events, derfor glæder hun sig enormt meget til at være med til at skabe Magiske Møder i Aarhus

 

Joan Mala er en kreativ sjæl, som elsker alt, hvad der har med udtryk, spiritualitet, musik og sårbarhed at gøre.

Hun er uddannet sangerinde og sanglærer og har uddannelser indenfor scenekunst og teater. Udover at have flere års erfaring som sangunderviser,har Joan også selv været på en indre rejse de sidste 16 år og glæder sig til at dele alt det guld, hun har samlet sammen igennem årene.

 

 

OBS: Har du købt billet men er forhindret i at deltage, er du velkommen til at sælge eller give den videre til en anden kvinde. Giv os da besked, så vi ved hvem der sidder med i cirklen.

Vi refunderer ikke beløbet.

 

  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon