joane (4 of 4).jpg

1 : 1 SESSIONER

STEMMENS DYB

1:1 sessioner i transformerende og frigørende sang - og stemmearbejde

Hvis du ønsker at tage et deep dive ned i din egen stemme og opleve hvilket potentiale og kraft den indeholder vil jeg elske at guide dig på vej. 

Sang er en adrenalin og endorfin bank af den anden verden.⁣⁣ Vi kan godt synge "mester jakob" uden at mærke noget som helst, men du kan ikke synge dit hjerte ud uden at mærke livet suse igennem dig⁣⁣

❤❤❤⁣⁣

Du er livet og livet er dig. ⁣⁣

⁣⁣

Stemmen kan være en direkte kanal til vores indre verden og der er en god grund til at det kan føles skræmmende at give sig hen til sin stemme. ⁣⁣

Det er ikke for meget at sige at der potentielt kan ske store åbninger i vores energi når vi bevæger os ud på den rejse.

Men for at give slip skal vi føle os trygge. Vi skal genfinde kontakten og troen på at vi kan stole på vores stemme. Mange oplever at mærke skam i forbindelse med deres egen sangstemme, da vi som samfund har glemt hvilken kraft og portal stemmen rummer.

Mit ønske er at skabe et trygt og sacred rum hvor du kan udforske og udfolde din stemmes smukke og powerfulde potentiale.

Hvem er det til?


Disse sessioner er til dig som ønsker at genetablere den naturlige forbindelse til din stemme og udforske din unikke lyd. Dig som ønsker at blive opmærksom på dine stemmeoverbevisninger og få hjælp til at omskrive dem. Du vil også lære hvordan du bruger stemmen uden at blive hæs, genvinde din sangglæde og opleve hvorfor ALLE kan lære at synge.

Alle er velkomne - uanset erfaring. 
 

Hvad kan du få hjælp til?

• At finde tryghed i din egen stemme - oplevelsen af at du kan stole på den. 

• Større spændvidde i din stemme (lysere og dybere range)

• Genopdage din stemmes power og volume

• Lære at bruge din stemme med flere detaljer og præcision

• Opdage nye sider af din stemmes udtryk

• At lære hvordan du kan undgå træthed og hæshed ved tale og/eller sang

• At lære at slippe din stemme fri og tillade din intuition at guide dig.

• At lære hvordan du kan bruge din stemme som et healingsværktøj

• At finde nye depoter af kreativitet og få redskaber til at bruge dem i dit liv

Hvordan foregår en 1:1 session?

Når du ankommer vil vi tage en snak om dine ønsker og bruge en stund på at lande sammen i rummet.
Derfra vil vi gå igang med stemmearbejdet - jeg arbejder intuitivt udfra hvad jeg oplever at der er behov for.

Arbejdet kan fx omhandle vejrtrækning, støttearbejde, kropsbevidsthed, kontakt til vores indre, en selvvalgt sang, sangteknik, vokal legeplads, chakralyd, lyd-kropsskanninger, følelser og udtryk, basic rytmelære, lyd som et healingsredskab, freefall / soulsinging, kreativitet, sang/lyd med drone, sang/lyd over beat, fortolkning og historiefortælling m.m,

Hvad skal du forberede inden en session?

Når du booker en session vil jeg meget gerne høre lidt om dine ønsker da der er flere forskellige måder at tage fat i stemmearbejdet.

  • Måske har du en bestemt sang du ønsker at synge - i så fald må du gerne medbringe tekst (fysisk eller blot sende mig en pdf på mail) samt gøre dig tanker omkring om du ønsker at synge accapella eller til et backingtrack.

  • Hvis du oplever meget frygt på arbejdet med sang kan du også blot komme som du er og så vil vi sammen dykke ned i den forunderlige verden af lyde som stemmen kan lave. Det er umuligt at lave fejl og jeg lægger stor vægt på at skabe et rum som er trygt og med plads til hele dig. Her vil jeg fx præsentere små melodier og øvelser for dig, som vil skabe bevægelighed og oplevelsen af at det er trygt at udforske stemmen. 

  • Hvis du ønsker at arbejde med urkraften i dig og din stemme, arbejde med intuitiv lyd, udtryk og healingsværktøjer kan du også blot komme som du er. Men det kan også være at jeg beder dig medbringe f.eks. et digt, en sang eller en ting som repræsenterer noget bestemt for dig - det kan være glæde, power, din stemmes potentiale eller noget helt andet - afhængigt af hvad jeg mærker vi vil kunne få brug for til sessionen. 

Disse sessioner foregår primært i Snæbum, Nordjylland og varer 1,5 time.


Priser:

  • Én session af 1,5 times varighed, 750 kr. 

  • Klippekort på 4 sessioner af 1,5 times varighed, 2600 kr.

Book en session ved at skrive lidt om hvor du er med din stemme lige nu og hvad dine ønsker er. Så finder vi sammen en tid til din første session.

joanmala@outlook.com

  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon