SØDE ORD FRA TIDLIGERE KURSISTER

Lene, deltager på Find Tilbage Til Din Stemme

"Det er den bedste gave jeg har givet mig selv - det er livet før og efter denne magiske og forvandlende oplevelse. Jeg vil helt vildt gerne med igen.❤️❤️❤️"

 

Lisa, deltager på Find Tilbage Til Din Stemme

 

"Jeg vidste med det samme at jeg skulle med på den worskshop, så der var ikke mange overvejelser før jeg meldte mig på.

Jeg kunne bare mærke at denne hjertevarme kvinde kunne noget som jeg gerne ville være en del af.

Jeg har altid elsket at synge, jeg føler mig fri både i min krop og mit sind når jeg synger. Dog har jeg altid haft den opfattelse at jeg ikke var god nok til at vise andre den side af mig, så denne workshop var både vildt tiltalende og skræmmende på samme tid.

Joan er en fantastisk spaceholder hun skabte meget hurtigt et trygt og kærligt rum, med en rummelighed man sjældent oplever.

Vi var en lille intim gruppe på denne workshop og det var helt perfekt. For det betød at ingen kunne gemme sig. Og når ingen kan gemme sig, så træder hver og en ud i det smukkeste lys. Der stod vi alle helt sårbare, ærlige, alle lidt ude af comefortzonen, men ret hurtigt trygge i hinandens selskab.

Jeg oplevede at først der, når vi står overfor hinanden helt sårbare og ærlige omkring egne udfordringer, så træder vi ud i vores eget autentiske lys. Det var så smukt at følge med i de andres rejser på den weekend og følelsen af at være forbundet var så stor. Jeg følte mig ikke på noget tidspunkt alene på denne workshop, jeg følte mig set og støttet.

Jeg lærte på egen krop, at den overbevisning jeg havde givet mig selv, med at ikke alle kan synge, var noget være vrøvl. Alle kan lære at bruge sin stemme og alle har en historie som fortjener at blive fortalt og hørt. Og sikke smukke historier der blev fortalt igennem musikken og sangen.👌🏼✨☀️ Jeg sluttede weekenden af med en følelse af taknemmelighed og så rørt over det bånd der blev skabt mennesker imellem på kun få dage.

Så Joan og hendes workshops for de varmeste anbefalinger fra mig. Og jeg ved at det er ikke sidste gang jeg melder mig på.❤️❤️❤️"

Gitte, Privat undervisning i Sangteknik

"Jeg har altid elsket at synge, og har gået til Sang flere steder i min barndom. Men selvom jeg fik af vide, at jeg sang "rent og rigtigt", døjede jeg med hæshed og mistede stemmen.
Til sidst mistede jeg selvtilliden, gejsten, og stoppede helt med at synge.
Efter mange år kunne jeg mærke, at lysten og afsavnet til Sang blev større.
Jeg har altid været fascineret af Complete Vokal Institute og ledte efter en underviser derigennem.
Jeg fandt Joan! ❤️
Jeg kan ikke takke Joan nok, for den proces som hun har sat igang med mig.
Hun opdagede hurtigt, hvorfor jeg var blevet hæs, og var/er stadig i fuld gang med at aflære mig mine dårlige vaner.
Hun er super nørdet på den fede måde.
Hun kan forklare de forskellige teknikker på en forståelig måde, og man mærker tydelig at det "bare virker".

Hendes livsglæde og passion skinner igennem hendes undervisning, og gør en fuldstændig tryg.

Joan har givet mig min sangglæde tilbage!"

Thomas, deltager på Find Tilbage Til Din Stemme

"Hej Joan, jeg vil gerne skrive at jeg havde en dejlig weekend sammen med dig og de andre kursister. Du er virkelig dygtig og sød.

Det var yderst lærerigt, følelsesladet, hyggeligt og brugbart på alle planer. Tusind tak for oplevelsen, det var fantastisk."

 

  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon